Recreatornooi Nazareth 16-17 april 2016

In het weekend van 16-17 april namen onze keurleden deel aan hun 2de wedstrijd dit jaar: het Recre@tornooi te Nazareth.

Op zaterdagnamiddag was het de wedstrijd voor onze 15 – 17 jarigen: Ella, Malou, Maxine en Hannah. Hun eerste toestel was de balk en dit verliep zeer goed voor iedereen. Mooie oefeningen zoals brugrug, handstand doorrollen, kopstand werden zeer mooi uitgevoerd. Daarna kwam de grond, sprong en barre aan de beurt. Iedereen heeft zeer mooi afgewerkt en gepresteerd!  Op totaal 18 deelnemers werd Hannah mooi 8ste!                                               Op totaal van 37 deelnemers werd Ella 20ste, Maxine 13de en Malou knap 4de!                    Dikke proficiat!  Door deze goede prestaties mogen zij allen deelnemen aan de finale te Izegem.

Op zondagochtend was het de beurt aan de 11-12 jarigen die opgelegd werk turnen. In deze categorie turnen Aïsha, Aurélie, Romy en Rilke. Zij gingen van start aan de grond en alles verliep heel goed voor iedereen. Daarna volgden de andere toestellen met als laatste de balk. Dit blijft voor altijd een moeilijk toestel maar iedereen had zijn uiterste best gedaan! Romy behaalde de zilveren medaille en Aisha, Rilke en Aurélie behaalde de gouden medaille! Diegenen die de gouden medaille behaalden, mogen ook deelnemen aan de Finale: Kirsten, Aisha, Aurélie en Rilke. Dikke proficiat allemaal!

Op zondagnamiddag turnden de 13-14jarigen met elk hun eigen gekozen oefening. Dit zo moeilijk mogelijk, aangepast naar hun eigen kunnen. Iedereen had veel plezier en natuurlijk ook de nodige stress maar alles verliep goed voor Ine, Marthe, Luna, Alien en Hanna. Op een totaal van 59 deelnemers werd Luna 36ste, Hanna 33ste, Alien 19de, Marthe 11de en Ine 6de!!! Super gepresteerd meisjes!!! Door hun hoge score mogen Alien, Marthe en Ine ook deelnemen aan de Finale. Proficiat!

Zo zien we dat we met de keurgroep op een zeer goed niveau turnen en de naam van de turnclub goed kunnen vertegenwoordigen op wedstrijden! Nogmaals dikke proficiat aan alle gymnasten en trainsters Mie en Joke en bedankt voor het jureren Eline!