Varsenare maart 2013

In het weekend van 23-24 maart ging de 2de wedstrijd door in Varsenare.

Mooie turnzaal met zachte matten en goede tribune voor de supporters, iedereen was superenthousiast om er aan te beginnen!

Zaterdag mochten de benjamins Ine Pieters, Marthe Van Hulle en Kirsten Van Parys de spits afbijten! Ze werkten alledrie mooi af aan alle toestellen maar maakten hier en daar een foutje. Ze werden allemaal beloond met een zilveren medaille! Proficiat!!!

Zaterdagavond was het tijd voor de oudsten: juniores Jana Christiaens en Caitlin Debaene. Door hun extra moeilijkheden zoals rondat salto en rondat flikflik, komt er wat extra stress bij te pas… Ze startten aan de balk waarbij Jana volledig foutloos alles uitvoerde!!! Ook Caitlin werkte mooi af! Aan de grond, sprong en barre deden ze beiden hun uiterste best! Ze behaalden volgende resultaten: Jana 18de en Caitlin 25ste plaats van totaal 27 deelnemers. Goed gedaan meisjes!

Zondagmorgen was Malou Spek aan de beurt, als enige van onze club bij de Miniemen.  Ze turnt aan alle toestellen de moeilijkste oefeningen voor haar categorie. Zowel bij sprong, barre en grond turnde ze feilloos haar oefening met zeer mooie afwerking!                              Ze werd daardoor beloond met de “gouden” medaille!!!!

Als laatste groep zijn er de beloften: Hannah Keirse, Lies Bonamie en Ella Vanooteghem. Zij doen ook de moeilijkheden zoals rondat flikflik en brugrug op de balk!!! Toch met de nodige gezonde stress werkten ze allen mooi en nauwkeurig af! Hannah behaalde bijna de beste grondoefening van alle deelnemers! Zowel sprong, barre, balk en grond ging voor iedereen zeer goed dus de resultaten zijn ook schitterend! Van totaal 55 deelnemers werd Ella 37ste, Lies 27ste en Hannah 12de!!!! Dikke proficiat voor allemaal!

Alle gymnasten hebben het beste uit zichzelf gehaald en het was terug een leerrijke ervaring! We beleefden veel plezier en dat is het voornaamste! Nogmaals dikke pluim voor allemaal. Vanwege een zeer tevreden trainster!!!